شامی ماهی

تکه های ماهی را در ظرفی داخل فربه همراه نصف لیوان اب  در   حرارت

  220 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرارداده تا کامل بپزدماهی ها

 وقتی سرد شد خارهایش رو جدا می کنیم   

 ریز خرد می کنیم پیاز را خیلی ریز خرد نموده و داخل ماهی  می ریزیم

سیر و زنجبیل  له  شده به  همراه بقیه ادویه ها  و تخم مرغ  به  ماهی

اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم  و در روغن داغ سرخ می کنیم

نکته : می شود برای این شامی از قسمت دم ماهی یا قسمتهایی

که خوردنش سخت است استفاده کرد

ماهی ها را به وسیله مخلوط کن می توان خرد کرد

سرخ کردن تکه های ماهی همیشه بوی زیادی بلند می کند که خیلی ها دوست ندارد

اما شامی ماهی بوی بد ماهی را ندارد

به جای فر می توان ماهی ها را داخل تابه دربسته به همراه نصف لیوان اب بخت

دلیل انتخاب فر از روی تجربه در فر بوی بد ماهی به مشام نمی رسد

بعد از سرخ کردن شامی ها در روی کاغذی نهاده تا روغن باقیمانده جذب شود

این غذا کم کالری و به دلیل وجود زنجبیل زود هضم می باشد

/ 0 نظر / 142 بازدید