کالی میرچی مرغی گجراتی(هندی)

بیازها را خلالی خرد کرده و زنجیل و سیر را له کرده و بیازها و سیر و زنجبیل و دانه های فلفل سیاه و دارجین

 را به همراه روغن داخل مرغ ریخته نمک هم اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم 2 ساعت 

بخته شود در نیم ساعت اول 4 بار مواد را هم می زنیم تا مواد خوب مخلو ط شود و در صورت دلخواه فلفل سبز

 اضافه می کنیم 

نکته: این غذا نیازی به روغن زیاد ندارد بیاز خودش اب می اندازد

در صورت دوست داشتن تندی بیشتر کمی فلفل سیاه به ان غذا می شود اضافه شود

این غذا معمولا با نان تازه خرده می شود  و دانه های سیاه فلفل موجب تندی این غذا نمی شود در هندوستان این غذا را با چاباتی تازه می خورند

 (با عرض معذرت بعضی از فونتها در دسترس من نیست)

/ 0 نظر / 108 بازدید