مندی با مرغ بریان (غذای عربی )

ابتدا مرغ را تهیه می کنیم 

مرغ را شسته و داخلش را تمیز می کنیم  مرغ باید کامل باشد گوجه فرنگی را با

چنگال سوراخ کرده و داخل شکم مرغ فرو می کنیم سیر و فلفل سبز را به

دو نیم کرده به همراه یک قاشق نمک و لیمو ترش

 1/4 پیاز  را خلالی خرد و داخل شکم مرغ

می گذاریم  دو طرف مرغ را با زردچوبه و نمک و فلفل سیاه اغشته کرده به طوری که

رنک مرغ زرد شود کف ظرف را با روغن زیتون چرب می کنیم ونصف قاشق روغن زیتون

روی مرغ می مالیم با کمک نخ کلفت بالها و رانهای مرغ را محکم می بندیم  سر

استخوانی بالها را با کمی فویل می بیچانیم  همینطور سر رانهای مرغ را با فویل می بندیم

تا از گرمای زیاد فر نسوزد  روی مرغ زعفران اب شده می ریزیم

 روی ظرف را با کاغذ فویل می پوشانیم و در گرمای 250 درجه سانتیکراد

به مدت2ساعت در فر می گذاریم  بعضی فرها گرمای کمتری دارند مدت زمان را می توان

بیشتر کرد بعد 40 دقیقه فویل را برداشته و دوباره مرغ را داخل فر قرار می دهیم در این زمان مرغ

کمی آب انداخته است به مدت نیم ساعت الی 40 دقیقه در حرارت 220 تا مرغ برشته و

خوشرنگ شود با فرو کردن یک چنگال از مقدار پخت مرغ می توان مطلع شد  وقتی مرغ طلایی

شد و آبش تمام شد یعنی آماده است فویل ها را جدا کرده و تمام مواد داخل آنرا دور ریخته و خود

مرغ را به همراه برنج میل کنید

 

 

تهیه برنج مندی

برنج را شسته و نیم ساعت خیس بدهید  

نصف پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن و زردچوبه تفت داده وگوجه را ریز خرد کرده

و داخل پیاز تفت داده تا له شود هویج را رنده کرده به همراه هل داخل پیاز می ریزیم

یک لیوان آب جوشیده به همراه قرص عصاره مرغ اضافه می کنیم  وقتی آب به جوش

آمد برنج را هم اضافه می کنیم و مقداری نمک می ریزیم و صبر می کنیم تا برنج

دم بکشد یک قاشق روغن زیتون و زعفران هم داخل برنج می ریزیم وقتی بخار برنج درآمد

فلفل سبز را درسته روی برنج می گذاریم و با دم کنی در قابلمه را می بندیم  بعد از

یک ربع با حرارت کم  آماده است

 

نکته : مندی هم با مرغ و هم با گوشت درست می شود

فلفل سبز داخل برنج فقط عطر خوبی به پلو می دهد

/ 0 نظر / 858 بازدید