پلوی کهطری گجراتی

ابتدا برنج را به همراه عدس قرمز شسته و نیم ساعت اجازه می دهیم تا

 خیس بخورد در روغن داغ زیره و دارجین و میخک فلفل سیاه و سیرله شده

 با زنجیل له شده و هل 1 دقیقه تفت داده بیاز را خلالی کرده و در ادویه داغ

 ریخته و با زردجوبه کمی تفت داده تا رنک بیاز طلایی شود
یک لیوان اب جوشیده در این مخلوط ریخته وقتی اب شروع به جوشیدن کرد

 برنج را به ان اضافه کرده تا برنج دم بکشد اکر اب برنج کم است یک فنجان اب جوشیده به ان اضافه می شود

نکته:سیر و زنجبیل را به همراه هم در هاون می توان له کرد

این پلو نرم و دانه دانه می باشد میزان اب ان به نو ع برنج بستکی دارد


(این برنج با بیاز ور او و کهری در هند و بنگلادش و باکستان طرفدارن زیادی دارد)

دانه فلفل سیاه طعم تندی را به غذا نخواهد داد

/ 0 نظر / 29 بازدید