ماهی با سس پاپریکا

ابتدا پیازها  را خلالی مربعی خرد  کرده  و در  روغن  داغ  تفت  می دهیم 

گوجه ها را خرد کرده و داخل مخلوط کن ریخته سیرها و زنجبیل و فلفل سبز

مقداری آبلیمو همه را در مخلوط کن می ریزیم  مواد له شده را به  پیاز ها

که صورتی رنگ هستند اضافه می کنیم

مواد را کمی  هم می زنیم تکه های  ماهی که قبلا با نمک فراوان  آغشته

 کرده بودیم  داخل این سس ریخته وفلفل قرمز  و پوست آبلیمو زرد و کمی

 ادویه کار ی  داخل ماهی ها می ریزیم تاباحرارت ملایم به مدت یک ساعت

پخته شود وقتی آماده شد گشنیز های خرد شده را اضافه می کنیم .

نکته: این سس اصلیت پرتغالی دارد و بوی و طعم خوبی به ماهی می دهد 

این غذا به دلیل فلفل قرمز و سبز ان طعم تندی دارد 

پوست لیموی ترش زرد بهتر ین طعم دهنده بیشتر غذاهاست     

 

/ 0 نظر / 50 بازدید