کهری گجراتی

ابتدا ماست و زرچوبه و فلفل سبز با نارگیل و زنجبیل و سیر و زیره و نمک و یک لیوان آب و آرد و پیاز را با مخلوط کن به مایع یکدستی تبدیل می کنیم  این مایع باید رقیق و کمی زرد باشدیک قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و فلفل قرمز را کمی قهوه ای کرده دانه های خردل زرد را هم قهوه ای

می کنیم  کمی برگه کاری را هم تفت داده وداخل مواد می ریزیم و در حرارت ملایم 20 تا 30 دقیقه برای پخت آن کافی است

نکته: در زمان قرار دادن برگه کاری موقع تفت دادن در روغن داغ مراقب باشید چون روغن را می -پراند

این غذا باپلوی کهطری وپیاز ور الو در بنگلادش و هند وپاکستان دوستداران زیادی دارد

اگر کطری شما موقع بختن خیلی سریع خشک شد با کمی اب زمان پخت انرا بیشتر کنید نباید خیلی غلیظ بلکه کمی رقیق مثل سوپ می باشد

(این غذا مناسب کسانی که سرماخورده یا می خواهند غذای سبک صرف کنند)


   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/ 0 نظر / 58 بازدید