کباب کوبیده مرغ

مرغ را به همراه سیر وپیاز چرخ می کنیم  وبعد بقیه مواد 

به غیر از روغن را اضافه می کنیم و کامل با دست مواد را

 هم می زنیم  و نیم ساعت در یخچال می گذاریم

سیخ ها را با روغن چرب می کنیم و با خیس کردن دستها

مواد را به صورت کوبیده به سیخ می کشیم

نکته: در صورت تمایل یک قاشق فلفل قرمز هم طعم تند و بهتری به آن می دهد

احتیاجی به سیخ های بزرک و پهن نیست

مواد نباید شل و گرم باشه والا روی سیخ نمی ماند

پیاز خیلی کوجک یا نصف یک پیاز متوسط کافی است

/ 0 نظر / 152 بازدید