کیک ساده پرتغالی

ابتدا تخم مرغ و روغن مایع را 3 دقیقه هم زده وشیروماست و ارد و بادام  و

کشمش را هم داخل تخم مرغ می ریزیم

همه مواد را کامل مخلوط  می کنیم   ظرف فر را به کره  اغشته می کنیم

و مواد را داخل  ظرف ریخته  و درون فر داغ  در حرارت 180 درجه سانتیگراد

به مدت نیم ساعت قرار می دهیم  وقتی روی کیک طلایی شد اماده است

نکته:در تمام مدت در فر باز نشود

می شود این کیک را با کمی خامه زده شده و مربای برتغال تزیین کرد

در اینصورت کالری بیشتری خواهد داشت

از ارد کیک با طعم پرتغال هم می شود استفاده کرد در غیر اینصورت  یک قاشق پودر پرتغال

به اردتان اضافه کنید     

 

/ 0 نظر / 172 بازدید