بادمجان گودی گیلانی
سیر و پباز را رنده کرده و داخل گردوی سابیده شده می ریزیم و نمک و ترشی انار
را هم اضافه می کنیم و مواد را کاملا هم می زنیم تا یک مخلوط تیره رنگ جسبنده
در بیاید
بادمجان ها را پوست گرفته و از وسط هر بادنجان یک شیار زده یعنی طوری که بادنجان از بالا تا پایین
نیمه شود ولی جدا نشود و مقداری از مخلوط گردو را داخل هر بادنجان می ریزیم
گوجه ها را داخلش کمی خالی کرده و با مواد پر می کنیم
ابتدا بادنجان ها را داخل روغن داغ تفت داده و در اخرگوجه فرنگی ها را کنار
بادمجانها می گذاریم و در تابه را گذاشته با حرارت ملایم یک ساعت
بپزد
نکته: گوجه ها آب می اندازد و کاملا همه جیز پخته می شود
مراقب باشید که مواد از بادمجان ها موقع تفت دادن بیرون نریزد
این غذا در فصل بهار طرفدرن زیادی در خطه گیلان دارد و با نام
کین در کونی بیشتر معروف است
سلام دوست عزیز. برای دریافت هر نوع اطلاعات در مورد حیوانات(مخصوصا حیوانات خانگی) اعم از: -شناخت آنها -نکات مهم درباره ی حیوان -معرفی نژاد -بیماری ها -و...... به وبسایت دنیای دامپزشکی مراجعه نمایید. www.vetworld.ir با ارائه ی نظرات خود مارا در بالا بردن سطح وبسایت یاری فرمایید. با تشکر.