بادمجان گودی گیلانی

سیر و پباز را رنده کرده و داخل گردوی سابیده شده می ریزیم  و نمک و ترشی انار

را هم اضافه می کنیم و مواد را کاملا هم می زنیم تا یک مخلوط تیره رنگ جسبنده

در بیاید

بادمجان ها را پوست گرفته و از وسط هر بادنجان یک شیار زده یعنی طوری که بادنجان از بالا تا پایین

نیمه شود ولی جدا نشود  و مقداری از مخلوط  گردو را داخل هر بادنجان می ریزیم 

گوجه ها را داخلش کمی خالی کرده و با مواد پر می کنیم

ابتدا بادنجان ها را داخل روغن داغ تفت داده و در اخرگوجه فرنگی ها را کنار

بادمجانها می گذاریم  و در تابه را گذاشته با حرارت ملایم یک ساعت

بپزد

نکته: گوجه ها آب می اندازد و کاملا همه جیز پخته می شود

مراقب باشید که مواد از بادمجان ها موقع تفت دادن بیرون نریزد

این غذا در فصل بهار طرفدرن زیادی در خطه گیلان دارد و با نام

کین در کونی بیشتر معروف است

/ 1 نظر / 222 بازدید
علیرضا حاتمی

سلام دوست عزیز. برای دریافت هر نوع اطلاعات در مورد حیوانات(مخصوصا حیوانات خانگی) اعم از: -شناخت آنها -نکات مهم درباره ی حیوان -معرفی نژاد -بیماری ها -و...... به وبسایت دنیای دامپزشکی مراجعه نمایید. www.vetworld.ir با ارائه ی نظرات خود مارا در بالا بردن سطح وبسایت یاری فرمایید. با تشکر.