مینی پیتزای سبزیجات

پیازها را خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم تاآنجایی که قهوه ای نشوند

 سپس در ظرفی جدا می ریزیم

در همان روغن پیاز فیله های مرغ و فلفل دلمه ای که قبلا ریز خرد شده اند

می ریزیم و نمک و مقداری آویشن و فلفل سیاه  و فلفل سبز می ریزیم 

 و هم می زنیم تا نسوزد  مدت زمان 6 دقیقه کافی است

روی نان پیتا سس قرمز می ریزیم و پنیر پیتزا رویش می باشیم

 سپس تکه های مرغ با فلفل دلمه ای را روی نان می ریزیم

گوجه را خرد کره به همراه مقداری دانه بلال یا ذرت روی مواد می ریزیم

در انتها پیازهای سرخ شده را روی تکه های مواد می جینیم

در صورت دلخواه می توانیم مقداری پنیر به ان اضافه کنیم

که در اینصورت پر کالری می شود  و داخل فر داغ به مدت 20 دقیقه در حرارت

170 درجه می کذاریم وقتی دور نان طلایی شد و پنیرش پف کرد یعنی آماده است

تهیه پنیر پیتزا

شیر پرچرب 2 لیوان    یک قاشق سرکه  نمک یک قاشق

وقتی شیر به جوش امد سرکه را داخلش می ریزیم  و هم می زنیم

تکه های سفیدی روی شیر جمع می شود  سپس آن شیر را داخل

دستمال نازک سفید نخی می ریزیم باید شیر داغ باشد

آب آن جدا می شود و دستمال را بسته و یک ربع یکجا اویزان می کنیم

در انتها کامل دستمال را فشار داده که آبش خارج شود و گلوله های سفید  باقی می ماند

نمک می ریزیم و داخل یک کاغذ فویل می ریزیم به صورت مربع می بندیم و یک

ساعت در یخچال نگه داری می کنیم

توجه : از نخودسبز هم می توان به جای ذرت استفاده کرد

خیلی وقتها شیر در یخچال می ماند و خراب می شود هر گز شیرتان را 

دور نریزید بلکه با اضافه کردن مقداری سرکه از آن یک پنیر پیتزای

خوب درست کنید

به ازای دو لیوان شیر یک قاشق سرکه نیاز است

 

 

/ 1 نظر / 123 بازدید
راحله

سلام عزیزم یه توضیح در مورد پنیر پیتزا با شیر فاسد میدی ؟واقعا میشه ؟>