بکار چاول( پاکستانی)

برنج را از قبل نیم ساعت خیس می دهیم و  پیاز را خلالی خرد کرده و داخل روغن داغ

تفت می دهیم قبل اینکه پیاز تغیر رنگ دهد  همه  ادویه ها را داخل آن می ریزیم   وقتی

پیاز کمی  سرخ شد  دو لیوان آب جوشیده اضافه می کنیم   زمانیکه  آب جوشید نمک  و

برنج   هم  می ریزیم  و  درش را می بندیم  تا برنج   بپزد وقتی  دم کشید هم  می زنیم

و با دم کشی در قابلمه را بسته تابرنجی دانه بلند بدست بیاید .

نکته : مقدار اب بسته به نوع برنج دارد

این برنج با انواع خروشت ها و شوربا هاخوشمزه است و طعم تندی ندارد فقط

بوی خوبی دارد و خیلی نرم است و برای زمستان ها بیشتر مناسب است

 

/ 0 نظر / 99 بازدید