روغن حیوانی

مواد لازم : 

شیر تازه گاو         

همین دیگه 

هر روز شیر می خرید اول بذارید بجوشه 

بعدش کمی سرد شد بذارید یخچال 

بعد ده ساعت از یخچال درش بیارید خامه روش یا همون چربی روش بریزید توی یه ظرف 

به مدت ده روز همین کار تکرار کنید تا ظرفتون پر بشه 

بعله زمانبر دو دقیقه ای اماده نمیشه 

دیگه ظرفتون کاملا پر راستی اصلا مزه اش نکنید

کمی تلخه وقتی سرشیر می مونه

توی یخچال از ظرفتون نگهداری کنید  

یه قاشق ماست بریزید توش هم بزنیدش 

حالا یه شب بیرون از یخچال بمونه دیگه زرد شده و کمی سفت 

حالا یه قالب متوسط یخ بردارید یخ بشکنید بریزید توی یه قابلمه 

اون سرشیر توش بریزید با دست هی هم بزنید حسابی دست تون چرب میشه 

آبی که ازش می مونه بریزید بره 

چندبار هم بزنید ابش دور بریزید 

حالا بذارید روی شعله آرام اجاق گاز نمی خواد هم بزنید تا دوساعت دیگه خودش اماده میشه 

کلی روغن زرد روش می اد کلی هم تفاله شیر به ته قابلمه می شینه 

تازه قهوه ای هم میشه 

اما روغن تون زرد و خوش بو 

سرد که شد توی یه ظرف استیل بریزید روغن توی کابینت بذارید 

ظرف استیل هم روغن نگه می داره هم  درش سفت می شه 

امیدوارم خوشتون اومده باشه 

عکسش به زودی براتون می ذارم همین دیروز درست کردمش 

راستی شیر تون محلی باشه امکان گرفتن روغن هست ولی این شیرهای کارخونه ای توی ایران همه اش شیر خشک و نشاسته است بعید می دونم بشه چیزی ازش گرفت نیشخند


/ 0 نظر / 33 بازدید