فرنی هندی

برنج را از یک ساعت قبل خیس داده و به همراه دو لیوان آب  بپزید

وقتی برنج له شد مدام هم زنید تا له تر شود  برنج را داخل

مخلوط کن ریخته تا کامل له شود  ودوباره درون قابلمه به همرا شیر و شکر

باحرارت آرام مدام هم می زنیم  در این زمان برنج آبکی می باشد

بعد از یک ساعت بادام ها را خلالی کرده به همراه کشمشها

به مواد اضافه می کنیم  و مدام هم می  زنیم تا ته نگیرد

وقتی کمی غلیظ شد زعفران و شیر خشک را به آن اضافه می کنیم

تا یک ربع بیشتر بپزد

نکته: نسبت آب به برنج باید دو برابر و نسبت شیر به برنج سه برابر

باشد

نباید خیلی خشک و خیلی آبکی باشد مثل فرنی آرد برنج ایرانی است

وقتی مواد نیمه شل هست یعنی تقریبا آماده است چون وقتی در بشقاب

بریزیم بعد از سرد شدن کاملا می بندد

در صورت نبودن مخلوط کن از روش قدیمی یعنی هم زن دستی می توان استفاده کرد

بدون مخلوط کن 4 ساعت برای این فرنی به زمان نیاز است در صورت

استفاده از مخلوط کن 2 تا 3 ساعت زمان کافی است

این فرنی اسم مخصوصی برای هندی ها و پاکستانی ها دارد و معمولا

دراعیاد مسلمانهای انجا درست می شود اسم دقیق آن کیر می باشد

/ 0 نظر / 194 بازدید