ناتس ترافل

ابتدا شیر را جوشانده کاسترد را با کمی آب حل کرده و با شکر در شیر

 می ریزیم وقتی غلظت  زیاد شد گلاب هم اضافه ومیگذاریم تا خنک شود
رشته های سفید یا سونیا را به همراه کره در ظرفی و رویش بادام وگردوی خرد شده و 10 دقیقه داخل فر قرار داده حرارت فر 180درجه سانتیگراد وقتی شیر خنک شد به رنک طلایی و جامد می باشد ظرف را از فر  خارج کرده وقتی خوب سرد شد موز را خرد و نصف آنرا به همراه انگور روی بادامها قرار داده و کرم سرد شده رویش  ریخته و با میوه های باقیمانده ا تزیین کرده و 2 ساعت در یخچال نگه داری می شود

نکته: این دسر را با خامه زده شده هم می توان صرف کرد اما کالری آن دوبرابر خواهد شد

کاستر باعث غلیظ شدن شیر می شود البته اندازه ان مهم است

در صورت نبودن میوه های ذکر شده می توان از زرد آلو و میوه های شیرین استفاده کرد


/ 1 نظر / 49 بازدید
افسانه

سلام این ناتس ترافل باید خوشمزه باشه البته اگه بتونم این رشته های سفید برنجی رو تهیه کنم حتما درستش می کنم ... من خیلی تعریف غذاهای هندی و پاکستانی رو شنیدم اما هیچوقت نخوردم ... فکر کنم اینجا بتونم رسپی های خوبی از این غذاها پیدا کنم ... امیدوارم موفق باشی عزیزم ...