کیک بادام

تخم مرغ را به همراه  روغن کمی هم می زنیم آرد را به ان اضافه می کنیم

بادام ها را خلالی خرد کرده به همراه کشمش و ماست و شیر  داخل آرد

ریخته و مواد را مخلوط می کنیم هم زدن کیک باید به صورت دایره ای باشد

کف قابلمه تفلون را کره می ریزیم و اجاق را روشن کرده با حرارت ملایم تا

انجایی که کره آب شود مخلوط آرد را داخل قابلمه ریخته و در آنرا  بسته به

مدت نیم ساعت در حرارت کم ملایم  یک طرف کیک کاملا اماده می شود به

بوی کیک که مشام رسیدبه مدت 10 دقیقه می گذاریم که قابلمه سرد شود

در تمام این مدت  در قابلمه بسته می ماند

وقتی قابلمه سرد شد کیک را درون دیس بر گردانده و دوباره کمی کره به

کف قابلمه می ریزیم و کیک را از انطرفی که آماده نیست درون قابلمه

 می گذاریم به مدت ده دقیقه در حرارت ملایم کیک آماده می شود

نکته : آرد آماده کیک نیازی به شکر ندارد

از روی کنجکاوی در قابلمه را باز نکنید پف کیک می خوابد

وقتی بوی کیک به مشام می رسد یعنی یک طرف کیک آماده است

از آرد آماده کیک با طعم برتغال یا وانیلی هم می توان استفاده کرد

خمیر کیک نباید خیلی آبکی و یا خیلی سفت باشد

ماست باعث پف  کردن کیک می شود برای همین یک تخم مرغ کافی است

/ 0 نظر / 43 بازدید