بریانی مرغ (پاکستانی)

ابتدا پیازها  را خلالی خرد کرده و در  روغن  داغ سرخ می کنیم  تابه  رنگ  

قهوه ای در اید پیازها را در ظرفی جدا ریخته و در همان تابه  تکه های مرغ 

را به نصف فنجان اب  می ریزیم حرارت رامتوسط قرار داده تا اب مرغ تمام

شود  (این کار بوی بد مرغ را ازبین می برد)

سیب زمینی  را به 4  قسمت خرد می  کنیم  و در تابه ای  متفاوت  کمی  

تفت می دهیم وقتی اب مرغ تمام شدزنجبیل و سیر له شده را اضافه کرده

و هم  می زنیم  تمامی ادویه ها را  هم اضافه می کنیم  به همراه  نمک و

سیب زمینی ها که هنوز سفت هستند  و  همه مواد را به ارامی   هم زده

دوعددگوجه فرنگی را خرد کرده و به همراه فلفل سبزکه ازوسط نیم کرده ایم

 به مواد اضافه کرده و هم می زنیم در قابلمه را گذاشته  و با  حرارت ملایم

بعد از یک ساعت  مرغ اماده است

برنج را ابکشی کرده  و یک ردیف مرغ  و یک ردیف برنج و یک قاشق پیاز  در

قابلمه می ریزیم روی برنج را اب  زعفران ریخته و  الوهای  سیاه شیرین را

هم روی برنج می  ریزیم  در قابلمه را بسته  و وقتی  برنج  بخار کرد

 دم کنی گذاشته  تا برنج نیم ساعت کاملا بپزد  وقتی اماده شد  رویش را

با پیاز باقیمانده تزیین می کنیم .

نکته: برای تهیه این غذا میزان ادویه ها مهم است

سعی شود دانه های برنج له و خرد نشود

 

 

/ 0 نظر / 499 بازدید