شوربای مرغ

پیازها را با فلفل سیاه و زردجوبه و دارجین و هل تفت داده بعد از ان  تکه های مرغ را اضافه

و اجازه می دهیم تا اب مرغ بسوزد زنجبیل و سیر و فلفل سبز را له کرده

و به مرغ اضافه می کنیم  سیب زمینی را به 4 تکه کرده و با مرغ تفت می دهیم

 رب گوجه را دقایقی با مرغ تفت داده و گوجه ها را داخل میکسر له کرده و با یک

لیوان اب جوشیده به ان اضافه می کنیم  فلفل دلمه ای را خرد کرده به همراه

ادویه کاری در ان می ریزیم  با حرارت ملایم یک ساعت بپزد کمی ابلیمو تازه

در ان می ریزیم تا بیست دقیقه بیشتر بپزد

 نکته: مقدار لیمو و فلفل سبز  با توجه به ذایقه تغیر می کند

   سیر و زنجبیل باعث هضم سریع غذا و به دلیل خواص دارویی  توصیه می شود
 

/ 0 نظر / 294 بازدید