حلیم گوشت (پاکستانی )

ابتدا یک پیاز متوسط  و گوشت را  به همراه گندم و دال  (عدس نارنجی ) و

7 لیوان آب در حرارت ملایم به مدت دو ساعت قرارمی دهیم  کمی از سیر و

زنجبیل له شده را هم اضافه می کنیم  وقتی گوشتها نرم شد 

استخوانهایش راجدا می کنیم   و به مدت 5 ساعت  در حرارت  ملایم  بپزد

هر نیم ساعت یک بار هم می زنیم تا مواد ته نگیرد

کمی زنجبیل و سیر له شده را به همراه کمی روغن تفت می دهیم و ادویه

گرم مصالح  را داخل آن کمی تفت داده به  همراه فلفل قرمز داخل  مواد  در

قابلمه می ریزیم  پیاز باقیمانده  را کامل سرخ کرده  تا قهوه ای رنگ  شود

حلیم  را مدام  هم می زنیم  تا کامل  همه مواد له شود  بعد از دو ساعت

آماده می باشد  در موقع  خوردن  پیاز سرخ شده  و کمی  چارت مصالح  و

گشنیز  و کمی سرکه اضافه می کنیم

نکته : چارت مصالح یک نوع ادویه قرمز هندی می باشد که برای طعم بهتر استفاده

می شود

گرم مصالح هم یک نوع ادویه مخلوط از هل و دارچین دانه میخک و دانه فلفل سیاه و

بادیان ستاره ای و دانه گشنیز  و فلفل قرمز می باشد که همه را اسیاب کرده و از آن در

بسیاری از غذاها استفاده می کنند البته بسیار هم ادویه تند و گرمی می باشد

این حلیم را به دلیل آشنایی هموطنان با غذاهای کشورهای متفاوت در اینجا قرار دادم

به زودی حلیم ایرانی و عربی را هم به مطالب اضافه خواهم نمود

/ 0 نظر / 465 بازدید