کیک توت فرنگی و گردو با روکش شو کولات

خامه درون کیک :

خامه غلیظ صبحانه 100 g     شکردو قاشق غذاخوری 

  پنیر خامه ای 30 g  ( یا کره )

این سه مواد کاملا هم می زنیم و ده دقیقه در یخچال می گذاریم .

 

مواد لازم برای روکش شوکولاتی کیک 

شوکولات تخته ای 200 g     کره 30 g     شیرنصف لیوان

این سه مواد را روی اجاق گذاشته و در حرارت شوکولاتها اب می شود وقتی

غلیظ شد نیم ساعت میگذاریم تا سرد شود .

 

طرز تهیه کیک

تخم مرغ  ها به همراه  روغن هم زده  آرد و ماست و شیر ولرم  و گردوهای 

خرد شده را اضافه می کنیم و کمی هم زده تا مواد مخلوط شوند ظرف فر را

با کره آب شده چرب می کنیم  و مواد را داخل ظرف فر می ریزیم و داخل فر

از قبل گرم  شده  به مدت نیم ساعت در  دمای  190 درجه  سانتیگراد

می گذاریم وقتی روی کیک طلایی شد و عطرش به مشام رسید یعنی کیک

آماده است و داخل فر خاموش ده دقیقه بیشتر می ماند            

کیک  هم نیم ساعت می ماند  تا سرد شود با چاقو  تیزی کیک را از وسط

 به سه قسمت مساوی  برای کیک نیاز داریم  کیک به  3 قسمت می شود

روی هر قسمت خامه سفید  را مالیده  و 6 تک  توت فرنگی را  می چینیم

و یک لایه کیک را روی  ان گذاشته  و دوباره  کرم را به همراه  توت فرنگی

می گذاریمو لایه بعدی کیک را می گذاریم و با کاردک رویه کیک را شوکولات

می مالیم و باتوت فرنگی و موز تزیین می کنیم و با پودر نارگیل را رو کیک

می باشیم و یک ساعت در یخچال می گذاریم


نکته : آرد اماده کیک شکر دارد

این کیک را می شود با میوه فصل تزیین کرد

/ 0 نظر / 102 بازدید