حلیم با گوشت (ایرانی)

گندمها را دو ساعت قبل خیس می دهیم  سپس گندم ها را به همراه

گوشت و نمک و چوب دارچین و یک پیاز داخل قابلمه ریخته و سه برابر 

مواد آب می ریزیم  در حرارات ملایم می گذاریم  تا کامل گوشت بپزد

وقتی گوشتها نرم شدند آنها را از مواد جدا کرده  و استخوانهایش را

جدا می کنیم و گوشتها را خرد کرده   و دوباره داخل مواد می ریزیم

بعد از دو ساعت تمام مواد را می گذاریم سرد شود و جوب دارچینها را

خارج و داخل مخلوط کن می ریزیم

به طوریکه مواد یکدست شود  ولی باید کاملا آبکی باشد

دوباره به مدت دو ساعت روی حرارت کم قرار می دهیم ولی این بار مدام

هم می زنیم تا ته نگیرد در انتها کره هم به ان اضافه می کنیم و با کمی

شکر و دانه کنجد و دارچین تزیین می کنیم

نکته: مدت زمان پخت حلیم گوشت هر جه بیشتر باشد خوشمزه تر است

زمان پخت ان از 4 ساعت تا 7 ساعت می باشد

در صورت دلخواه مقداری ازگوشت را داخل مخلوط کن نمی ریزیم و با پرپر کردن

آن داخل حلیم می ریزیم

 می توان گوشت گوسفند با گوساله استفاده کرد

/ 0 نظر / 119 بازدید