زیره ور آلو

سیب زمینی ها را به صورت دایره ای مانند چیبس خرد کنید اما کمی کلفت و هر کدام از

این دایره ها را به 4 قسمت خرد کنید  داخل روغن داغ اول زیره ریخته وقتی بوی زیره بلند

شد سیب زمینی ها  را داخلش  می ریزیم و نمک و زردچوبه و پودر  دانه گشنیز و  فلفل

قرمز و سیر و زنجبیل له شده را هم اضافه می کنیم  در ظرف را بسته در حرارت ملایم

بپزد وقتی سیب زمینی ها نرم شد گوجه را خرد کرده و اضافه می کنیم  و درش را می بندیم

تا وقتی گوجه ها کمی له شود و گشنیز تازه را داخلش می ریزیم اما هم نمی زنیم

نکته : به مدت 10 دقیقه این غذا آماده است و یک عصرانه خوبی ویا شام سبک محسوب می شود

در صورتی که غذای تند دوست ندارید می توانید فلفل قرمز انرا کمتر بریزید

 

/ 0 نظر / 65 بازدید