خروشت بامیه با گوشت

ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و داخل روغن می ریزیم فلفل سیاه و نمک و

زردچوبه دارچین را به پیاز اضافه می کنیم تا کاملا تفت داده شود گوشتها را به شکل مربعی

به اندازه های متوسط خرد می کنیم  اکر هم کمی استخوان داشت مانعی

نداردگوشتها را داخل پیاز ریخته و کاملا تفت می دهیم تا آب گوشت تمام

شود و تمام بوی زمخت ان از بین می رود

یک قاشق رب هم اضافه کرده و هم می زنیم  گوجه ها را داخل مخلوط کن به همراه یک لیوان آب

ریخته و بعد از مخلوط شدن داخل گوشتها می ریزیم یک لیوان آب جوشیده اضافه می کنیم

وقتی قل اول زد آبلیمو و لیموعمانی ها را از اطراف 3 سوراخ کرده و داخل موادمی ریزیم

و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم می گذاریم تا گوشتها کامل بپزد

سیب زمینی را به 4 قسمت خرد کرده و به همراه بامیه با کمی روغن فقط

تفت می دهیم و سیب زمینی هارا داخل خروشت می ریزیم

وقتی گوشتها و سیب زمینی نرم شدند بامیه ها را هم اضافه می کنیم 

بعد از 40 دقیقه تا یک ساعت این غذا آماده است

 

نکته : بامیه ها نازک هستند و سریع پخته می شوند

بعد اضافه کردن نباید هم زده شوند

مقدار اب خروشت را در هنگام اضافه کردن گوجه ها مشخص می کنیم

در هنکام پخت هرگز اب اضافه نشود جون طعم غذا تغیر می کند

خروش ها و یا شوربا ها هر قدر بیشتر با حرارت ملایم پخته شوند طعم

بهتری  خواهند داشت به کل مقدار زمان پخت این غذا 4 ساعت است

در صورت نداشتن مخلوط کن گوجه ها را رنده کنید

/ 0 نظر / 64 بازدید