مجبوس ماهی عربی

ابتدا برنج را با نمک خیس داده شود  و ماهی را با برگه های کاری بخارپز کرده و  استخوان ها و خار هایش را جدا کرده  و به تکه های  بزرگ خرد      می کنیم

پیاز را خرد و در  به همراه زردچوبه در روغن طلایی می کنیم فلفل سیاه و دارچین  هم با سیر له  شده به روغن اضافه کرده رب  را هم با  مواد تفت   می دهیم گوجه فرنگی هویج را خرد کرده و با کمی نمک و ابلیمو تازه نیم ساعت طول می کشد این سس با حرارت کم اماده شود ماهی را وقتی سس داغ است به ان اضافه می کنیم

برنج را   ابکش کرده و  سس با ماهی  و دارچین و فلفل سبز و را با برنج مخلوط می کنیم نباید ماهی ها زیاد له و خرد شوند کشکمش وگشنیز تازه را روی برنج گذاشته و باکمی روغن  تا دم بکشد 

نکته: در صورت دلخواه سیب زمینی را هم می شود به مواد اضافه کرد

مجبوس انواع متفاوتی دارد این یک نوع ان است 

 

/ 0 نظر / 1219 بازدید