ماهی ترش

ابتدا کمی روغن زیتون داخل ظرف فر ریخته و تکه های ماهی را به همراه فلفل    سبز و سیاه و کمی نمک

  در ظرف فر ریخته زنجبیل و سیر را در هاون له کرده و روی ماهی ها می مالیم    پوست لیمو زرد را

  خرد کرده و اضافه می کنیم

  روی ظرف فویل کشیده و نیم ساعت در جای سرد قرار داده و بعد از نیم ساعت داخل فر با حرارت

  180 درجه به مدت نیم ساعت قرار می دهیم

گوجه فرنکی ها را داخل مخلوط کن به همراه نصف لیوان اب و به ماهی ها اضافه کرده 

 به همراه اب لیموی تازه

 و اینبار به مدت 90 دقیقه تا دو ساعت بدون فویل در فر با حرارت 180 درجه قرار می دهیم .

  نکته: اب این غذا خیلی کم است فقط ماهی ها ابدار و خوش طعم هستند

  این غذا کالری کمی دارد و مقدار فلفل باعث تندی ان نمی شود

                                                                

 

 

/ 0 نظر / 31 بازدید