حندی چیکن

اگه ادویه مخلوط هندی داشتید یه نصف قاشق خوبه 

اگه هم نداشتید مانعی نداره 

طرز تهیه اش : 

سخت نیست 

سیر و زنجفیل له کنید و با کمی ماست و نمک و همه ادویه ها و زعفرون بریزید توی مرغ و هم بزنید 

حالا پیاز خلالی خردبشه سرخش کنید که برشته بشه قهوه ای و ترد بشه 

رمزش توی یک سایز خرد کردن پیاز و حرارت ملایم گاز 

پیاز برشته رو با مابقی ماست و گوجه هابریزید توی میکسر تا له بشن بعدش به مرغ اضافه کنید حالا بذارید دو تا سه ساعت توی مواد بمونه خوشمزه تر هست 

روی حرارت ملایم بذارید روغن پیاز بریزید توش 

درش بذارید تا مرغ حسابی آب بندازه بعد چهل دقیقه آب مرغ تموم میشه

اگه دوست داشتید دوتا فلفل کبابی درسته بندازید توش تا بوی خوب فلفل بگیره 

والا 

/ 0 نظر / 49 بازدید