بریانی حضر آبادی(هندی)

پیاز را سرخ کرده وقتی صورتی رنگ شد به همراه ماست و سیر و زنجبیل له شده و 

نمک وفلفل سبز و مقداری آب در مخلوط کن ریخته و کنجد را آسیاب کرده و سپس تمام

این مواد را داخل ظرفی ریخته و کامل هم زنید

تکه های مرغ و دانه های هل  را داخلش  می ریزیم

در یخچال می گذاریم   هر چه بیشتر بماند  مزه بهتری خواهد داشت  بعد   به مدت دو

ساعت در حرارت ملایم  بپزد دانه کنجد روغن کافی به غذا می دهد


در انتها زغال را روی اجاق می گذاریم تا کمی سفید شو د و داخل یه پوسته نازک پیاز

گذاشته و داخل مرغ   گذاشته و درش را می بندیم  اینگونه   غذا بوی کبابی   به خود

 می گیرد برنج را از قبل خیس می دهیم و به همراه هل  بپزد وبعد  آبکش کرده  و  تمام

 مخلوط مرغ را ته ظرف ریخته و برنج را رویش و کمی زعفران  روی برنج ریخته و

 می گذاریم تا برنج دم بکشد

نکته: نداشتن زغال مانعی ایجاد نمی کند

مقدار فلفل هم می توان بیشتر کرد هر چند این مقدار هم برای تندی آن کافی است

/ 0 نظر / 93 بازدید