کیک عصرانه نارگیل

تخم مرغ  را با شکر و  روغن هم زده و شیر را هم با آن  مخلوط می کنیم   سه دقیقه 

هم می زنیم تا شکر حل شود آرد رابه همراه بکینک پودر 2 بار الک کرده و شیرخشک و پودر نارگیل را هم اضافه می کنیم 

مخلوط تخم مرغ را به همرا ماست داخل آرد ریخته و کمی هم زده تا یک مخلوط رقیقی بدست بیاید  ظرف فر را با کره آب شده چرب می کنیم و تمام مواد را داخل آن می ریزیم مربای آلبالو را به شکل دلخواه  روی مواد تزیین می کنیم روی ظرف فر را با دستمالی  پوشانده  بعد از  دوساعت آنرا  در حرارت 170 درجه  سانتیگراد 25 تا 30  دقیقه در

 فر می گذاریم

نکته: برای بار اول توصیه می شود از 2 تخم مرغ برای پف کیک استفاده شود

مخلوط آرد و تخم مرغ نباید شکل خمیر به خود کیرد بلکه کمی باید رقیق باشد

میزان بکینک پودر با توجه به آب و هوا و تعداد تخم مرغ تغیر خواهدکرد در هوای سرد

1/4 قاشق کافی است

/ 0 نظر / 33 بازدید