سمبوسه با سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه خمیر سمبوسه خانگی

دو قاشق آرد سفید برنج       یک لیوان آرد نان یا گندم     نمک  یک قاشق ماست    آب 1/4 لیوان

تمام این مواد را مخلوط کرده تا یک خمیر نرم در بیاید مدام خمیر را ورز داده تا چسبنده نشود

در صورتی که میزان آب تان زیاد است مقداری آرد نان به آن اضافه کنید

نیم ساعت خمیر را در هوای آشبزخانه نگه داری کرده و بعد آنرا به جند گلوله تقسیم کرده

و خمیرها را با وردنه صاف کنید و با کمک چاقو خمیر را به صورت مربعی برش داده و داخلش

مواد سمبوسه را می ریزیم و به صورت مثلثی آنرا می بیجیم

طرز تهیه مواد  داخل سمبوسه

سیب زمینی را آب پز کرده و پوستش راگرفته و له می کنیم نعنا خرد شده به همراه نمک و

فلفل سیاه کامل هم می زنیم زیره ها را کمی حرارت داده البته بدون روغن وقتی عطرش

به مشام رسید به سیب زمینی اضافه می کنیم و کامل مواد را مخلوط می کنیم 

 و روی خمیر ها یک قاشق ازین مواد ریخته و به صورت مثلثی می بندیم و داخل روغن

داغ سمبوسه ها را طلایی می کنیم

توجه: برای خوب بستن سمبوسه ها نصف قاشق آرد با دو قاشق آب به هم بزنید و ازین

خمیره برای بستن سمبوسه ها استفاده کنید با این روش سمبوسه ها به هم نمی ریزند

سمبوسه در ماه رمضان در بین کشورهای عربی و مسلمان طرفدار زیادی دارد

/ 1 نظر / 259 بازدید
هدا

خوب میشه