قورمه سبزی به شیوه رستوران

پیاز را ریز خرد کرده و داخل روغن تفت می دهیم تا صورتی شود تکه های

مکعبی گوشت را در آن ریخته و به همر اه نمک و زردچوبه تفت داده و درش را می بندیم

تا آب گوشت تمام شود ولی مدام هم می زنیم با این کار بوی بد گوشت

از بین می رود

گوشتها که تغیر رنک داده اند را داخل ظرفی می می ریزیم

داخل پیازها سبزی ها را که از قبل ریز خرد کرده بودیم می ریزیم

وتفت می دهیم تا خوب سرخ شود لوبیا قرمز که از قبل خیس داده بودیم درون قابلمه دیگری پخته می شود و کمی نرم شود

وقتی سبزی ها کامل سرخ شد البته نباید بسوزد گوشتها را هم اضافه

می کنیم و هم می زنیم سه لیوان اب جوشیده هم اضافه می کنیم وقتی

قل اول را زد لیمو عمانی هارا سوراخ کرده و داخل ان می ریزیم  و به مدت

دو  ساعت با حرارت آرام می گذاریم بپزد بعد از آن آبلیمو تازه را هم

اضافه کرده وقتی گوشتها کمی نرم شد لوبیا های پخته را از آبش

جدا کرده و و به مواد اضافه می کنیم بعد از دو ساعت این غذا آماده است

 

نکته : دلیل پختن جدای لوبیا اینکه تمام نفخ و باد لوبیا وارد آبش می شود

وقتی داخل سبزی بدون آبش می ریزیم کمتر باعث نفخ می شود

/ 0 نظر / 277 بازدید