آش مرغ

ابتدا مرغ را پخته

و استخوانش را جدا نموده و مرغ را خرد می کنیم

عدس خیس داده شده را داخل اب مرغ می ریزیم مقدار اب حدود  سه لیوان

کافی است

فلفل و نمک را هم اضافه می کنیم  و حرارت را کم می کنیم  بعد از دوساعت

سبزیهای خرد شده را داخلش می ریزیم و هم می زنیم و عدس ها  را له می کنیم 

 بعد از ان جو را هم اضافه می کنیم

بعد از دوساعت پیاز و سیر را تفت داده و نعنا خشک را هم داخل پیاز تفت می دهیم

و دو قاشق از پیاز و سیر را داخل اش ریخته و کمی هم می زنیم

بعد از نیم ساعت  ابلیمو و رشته اشی را هم داخل اش ریخته وقتی رشته ها نرم شد

اش اماده است  با سیر داغ و کمی ماست تزیین می کنیم

نکته: زمان اماده شدن اش هر قدر طولانی تر شود لذیذ تر می شود

می توان یک قرص عصاره مرغ را هم  داخل اب مرغ اضافه کرد که طعم بهتری خواهد داشت

این اش  مقوی و در عین حال خوب برای سرما خوردکی است

برای این اش از سینه یا قسمت خشک مرغ ترجیحا استفاده نشود

می توان از بال یا گردن  مرغ استفاده کرد  


 

 

/ 0 نظر / 225 بازدید