شوربا کوفته

پیاز ها را ریز خرد کرده و با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین در روغن داغ تفت می دهیم

هر سیب زمینی را به دو نیم قسمت کرده و داخل پیازها ریخته تا کمی تفت داده شود

گوجه فرنگی ها را خرد کرده و در مخلوط کن با یک لیوان آب ریخته تا آب گوجه فرنگی بدست بیاید

تعدادی فلفل سبز در صورت دلخواه داخل سیب زمینی در حال تفت ریخته و رب را هم اضافه کرده و یک  دقیقه مواد را تفت داده شوند    گوجه را به همراه لیمو تازه   اضافه می کنیم و درش را می بندیم
و حرارت ملایم را تنظیم کرده برای اینکه این شوربا حداقل 3 ساعت بپزد لپه هارا با کمی نمک آب پز می کنیم
گوشت را با 1/4 پیاز رنده شده و نمک و 1/3 قاشق فلفل سیاه و سیر و زنجیل له شده (در صورت دلخواه)

1/4 قاشق پودرگشنیز و لپه هایی که از قبل له کرده ایم و کمی ادویه کاری اضافه می کنیم
تمام مواد را با دست ورز داده تا یک مخلوط نرم و غیر جسبنده به دست بیاید

 گوشت را به 4گلوله تخم مرغی تقسیم کرده برای این کار بهتر است باکمی آب دستها را
خیس می کنیم  و این 4 دایره را در دو قاشق روغن داغ فقط تفت داده به طوری که تغیر رنگ ندهد یعنی طلایی نشود

در این زمان سیب زمینی ها را از شوربا خارج کرده تا کامل نپزد و این کوفته ها را داخل شوربا می گذاریم  نیم ساعت قبل  از این که شوربا کامل آماده شود سیب زمینی ها هم اضافه می کنیم وقتی آماده شد 

زعفران را داخلش ریخته و باگشنیز تازه تزیین می کنیم

نکته: مقدار آب برای 4 کوفته 2 لیوان است که بهتر است با گوجه اضافه شود
زنجبیل تازه برای این توصیه می شود که خواص دارویی زیاد و ضد نفخ است علاوه بر این بوی بدگوشت را
به همراه سیر می برد در غذاهای آسیایی به غیر از ایران در بیشتر غذاها استفاده می شود

میزان فلفل سبز به مقدار طعم تندی که ترجیح می دهید تغیر می کند ودر صورت نبود هم اشکالی ندارد

 

 (با عرض معذرت بعضی از فونتهای فارسی در دسترس بنده نمی باشد)

/ 0 نظر / 245 بازدید