شامی کباب (هندی)

ابتدا لپه خیس داده شده را به همراه گوشت و کمی آب پخته می شود

تمامی ادویه ها به غیر از فلفل سبز را در تابه ای روی حرارت بو داده

می شود و آسیاب می کنیم گوشت و لپه پخته شده را بعد از سرد شدن 

 بدون آب داخل  مخلوط کن ریخته و زنجبیل و سیر له شده و کمی نمک تا

مواد به هم خوب مخلوط شوند و له شوند مواد به صورت یک خمیره سخت

در می آید سپس پیاز ها خیلی ریز ساطوری کردهبه همراه گشنیز خرد

شده و تخم مرغ و سرکه و همه ادویه ها و فلفل سبز خرد شدهداخل مواد

می ریزیم و خوب هم می زنیم  سپس در تابه ای که روغنش  داغ شده  به

صورت  همبرگر سرخ می کنیم

نکته: این کباب خیلی تند و  گرم می باشد

در صورتی که مواد خیلی سفت شده می توان یک تخم مرغ بیشتر اضافه کرد تا خوب

برگردد

 

/ 1 نظر / 369 بازدید
صوفی مامان رادمهر

چقدر خوب از ترکیب ادویه ها استفاده می کنی... منم که ناهار نخوردم... امشب اینو درست می کنم فقط زنجبیل باید بگیرم