پیاز ور آلوگجراتی( هندی)

سیب زمینی ها را پوست گرفته و ابتدا دایره ای (مثل  چیبس ولی کلفت ) خرد کرده و این دایره هارا به 4

قسمت خرد کرده ( شکلی تقریبی مثلث )

پیازها را خلالی کرده و تمام ادویه ها را با سیب زمینی ها و روغن را با حرارت ملایم درب قابلمه را کذاشته و  اجازه می دهیم

تا سیب زمینی ها نرم شوند بعد از نرم شدن سیب زمینی ها با حرارت کم بدون درب قابلمه

یک ساعت سرخ شود سیب زمینی ها نیاید له شود و الا شکل ظاهرش را از دست خواهد داد

نکته:پیازها در موقع پخت اب می اندازد و سیب زمینی ها نرم  می کند

این غذا با کهری و پلو کهطری خورده می شود


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

/ 0 نظر / 47 بازدید