چیکن کرایی ( پاکستانی)

پیاز را رنده کرده و با نمک داخل روغن داغ سرخ می کنیم قبل از این که تغیر  رنگ دهد

تکه های مرغ را اضافه می کنیم و در را بسته تا آب مرغ تمام شود این کار بوی زمخت را می برد

بعد از 5 دقیقه در تابه را برداشته و مدام هم می زنیم تا پیاز نسوزد سیر و

زنجبیل له شده را به همراه فلفل قرمز و پودر دانه گشنیز و زرد چوبه داخل

مرغ می ریزیم و هم می زنیم تا کمی سرخ شود گوجه ها را خرد کرده به همراه برگه های کاری

اضافه می کنیم  در تابه را گذاشته و با حرارت ملایم بپزد

وقتی آب گوجه تمام شد ادویه گرم مصالح را اضافه می کنیم و هم می زنیم

و آماده است

نکته : این غذا به دلیل ادویه و فلفل قرمز کمی تند می باشد

برگه های سبز کاری به دلیل بوی خوب و هاضم بودنش استفاده می شود

بعضی وقتها در دسترس نمی باشه می توان از گشنیز تازه

استفاده کرد و در آخر غذا سه برگه گشنیز در ان ریخت

در صورت استفاده از برگه های کاری موقع خوردن را دور بریزید

/ 0 نظر / 3720 بازدید