آش گندم

گندم را دو ساعت قبل تر خیس  می دهیم  و به همراه سه لیوان آب و گوشت و نصف

پیاز و نمک در حرارت ملایم  بپزد  وقتی گوشت نرم شد استخوانهایش را جدا کرده و گوشت را ریش ریش می کنیم  و دوباره به گندم اضافه می کنیم عدس را نیم ساعت خیس داده و جدا به همراه کمی نمک پخته می شود وقتی عدسها کامل نرم شد  الک کرده و به ظرف گندم  اضافه می کنیم  بعدی نیم ساعت سبزی های خرد شده را هم می ریزیم

نصف پیاز باقیمانده را خرد کرده و داخل روغن سرخ کرده وقتی رنگش تغیر کرد سیر و زنجبیل را با هم له می کنیم و داخل پیاز ریخته تا تفت داده شود نعنای خشک شده را هم داخل

پیاز ریخته و هم زده به داخل آش می ریزیم کمی اش را هم زده و با ته  قاشق مواد ر ا له می کنیم  و فلفل و ابلیمو را اضافه می کنیم  این آش  بعد یک ساعت با حرارت ملایم آماده است

یک پیاز را خلالی کرده و با کمی نمک بیشتر در روغن داغ  قهوه ا ی می کنیم  و موقع خوردن آش رویش با کمی پیاز برشته تزیین می کنیم

نکته: به جای گوشت می شود از یک تکه مرغ با استخوان مثلا قسمت ران مرغ استفاده کرد

این آش نه خیلی آبکی است نه خیلی غلیظ

/ 3 نظر / 75 بازدید
سمانه مامان کیمیا

اخ جون بلاخره یه چیزی گذاشتی که منم بتونم بخورم شبنم[نیشخند] درستش میکنمممممممممم[پلک]

م

ممنون از توضیحات شما درباره آش

گوشت 50 گرم ؟!!!!!