رای ور آلو هندی

ابتدا سیب زمینی را  پخته و  پوستش را  گرفته  و  مربعی متوسط  خرد    می کنیم   تابه را با نصف قاشق روغن داغ وتا فلفل قرمز کمی قهوه ای شود برگه های کاری و  دانه های  خردل و  هیک را   اضافه و  بدون  وقفه   سیب زمینی ها را با نمک و کمی پودر فلفل قرمز تا با حرارت کم 5 دقیقه پخته شود

نکته: دانه های خردل با حرارت زیاد خواهد سوخت

در صورت نداشتن کاری تازه از خشک ان می شود استفاده کرد کاری باعث عطر این غذا می شود

این غذا با نان تازه صرف می شود


/ 0 نظر / 57 بازدید