خورشت شش انداز گیلانی

بادنجان ها پوست گرفته و به صورت سالادی ریزخردکرده و نمک می ریزیم

پیازرا ریز خرد کرده و داخل روغن به همراه نمک و زردچوبه تفت می دهیم

مقداری بادنجان با دست برداشته و فشار می دهیم تاآب تیره ان خارج شود 

و داخل پیازها ریخته و مدام هم می زنیم تا کامل سرخ شود فلفل دلمه ای را خرد کرده

و به همراه گوجه ها ی خرد شده داخل تابه می ریزیم هم می زنیم 

در تابه رابسته و درحرارت ملایم 40 دقیقه می گذاریم تا بپزد

البته در این مدت چند بار غذا را هم می زنیم  بعد از آن ابلیمو را هم 

اضافه می کنیم

نکته: فشار دادن بادنجان به دلیل خارج شدن آبش و کم مصرف کردن

روغن آن می باشد

وقتی مادر بزرگم این غذا را درست می کرد یک تخم مرغ هم در آخر به آن

اضافه می کرد

من شخصا یک قاشق سیر و زنجبیل له شده به همراه پوست لیمو ترش زرد

و کمی فلفل سبز اضافه می کنم البته این در دستور کلاسیک آن نمی باشد

سیر و زنجبیل باعث از بین رفتن باد بادنجان و فلفل و آبلیمو به دلیل طعم خوبش

/ 0 نظر / 172 بازدید