مرغی حضر آبادی

پیاز را سرخ کرده تا  کمی قهوه ای روشن شود و با ماست و فلفل سبز و کنجد پودر شده و

با کمی نمک و  آب داخل  مخلوط کن قرار داده تا یک  خمیره رقیق کرم  به   دست بیاید

فلفل قرمز و یک قاشق روغن زیتون   و تکه های مرغ را با این خمیره   مخلوط کرده

 و 2 تا 4 ساعت در یخچال  نگه داری شود    بعد از  آن روی اجاق با  حرارت ملایم

3 ساعت اجازه پخت می دهیم

یک تکه زغال روی حرارت  آتش فعال کرده و داخل یک تکه پوست پیاز درون ظرف مرغ تا بوی زغال به این تکه ها طعم  بهتری  می دهد

نکته: این غذا داخل فر هم  آماده می شود

کنجد دلیل روغن انداختن مرغ می شود

 

 

/ 1 نظر / 35 بازدید
محب ولایت

ஜ۩۞۩ஜஜ سلام علیکم ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜஜ در وفای عشق تو مشهور خوبانم چو شمع شب نشین کوی سربازان و رندانم چو شمع روز و شب خوابم نمی آید به چشم غم پرست بس که در بیماری هجر تو گریانم چو شمع ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜஜ اللهم عجل لولیک الفرج ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ