مک عربیا

آردگندم یا نان 2 فنجان     آب ولرم به مقدار لازم          نمک
آرد برنج یک قاشق 

ابتدا مرغ  را آب پز کرده  پیاز و مرغ را ریز خرد کرده   و به همراه نمک
و سیرو زنجبیل له شده و فلفل سبز در مخلوط کن ریخته تا مواد خوب مخلوط شود
سایر مواد و سیب زمینی له شده را داخل مرغ ریخته و هم زده تا مواد  
.زرد رنگ به خود می گیرد.به شکل دایره ای در روغن داغ سرخ می کنیم

یک نان دایره ای برداشته و کمی کاهو و برگ کلم روی ان و کمی سس سفید    مایونز که با کمی سرکه  مخلوط  شده و  دو کباب  به   همراه

تکه های گوجه  و یک تکه پنیر برگرقرار داده و نان را می بندیم.

 

تهیه نان دایره ای

اردها را با نمک مخلوط کرده  و اهسته اب را اضافه و ورز می دهیم تا یه خمیر نرم که به دست

نچسبد تبدیل شود کاملا ورز می دهیم بعد ازدو ساعت  این خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده و

با وردنه هر قسمت را دایره ای صاف می کنیم و در تابه بدون روغن دو طرفش

را قهوه ای روشن می کنیم

نکته: این ساندویج در رستورانهای  مک دونالد طرفداران زیادی دارد

تفاوتی ندارد که سینه مر غ یا قسمتهای سایر مرغ استفاده شود


با عرض معذرت بعضی از فونت ها در دسترس بنده نیست

 

/ 0 نظر / 17 بازدید