پتیز

سیب زمینی ها را آب پز می کنیم پیاز را رنده کرده به همراه زیره و زردچوبه و  فلفل قرمز

سبزو گوشت سرخ می کنیم وقتی تقریبا آماده شد شکر و سرکه  را به آن اضافه کرده و گشنیز خرد شده هم می ریزیم  سیب زمینی را پوست گرفته و له کرده و فلفل سیاه و نمک و تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کمی سیب زمینی برداشته و داخلش یک قاشق مخلوط گوشت می ریزیم و با مقداری  سیب زمینی مخلوط را می بندیم  و داخل روغن داغ سرخ می کنیم

نکته: این غذا تند نمی باشد و بیشتر با سس کچاب مصرف می شود

/ 1 نظر / 25 بازدید
صوفی مامان رادمهر

ماااااااااااااادر جان عجب غذای توپی... کاش ایران بودی مامان رانیا... اون وقت من هر روز خونه تون بودم