شوربا آلو و گوشت (هندی)

ابتدا پیاز ها را ریز خرد کرده و داخل روغن به همراه زردچوبه و نمک وفلفل سیاه و دارچین

تفت می دهیم  تکه های گوشت را به ان اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و در قابلمه را

گذاشته تاآب گوشت بسوزد (این کار بوی زمخت ان را می برد)

بعد از 5 تا7 دقیقه تکه های گوشت را هم می زنیم  وقتی آب گوشت تمام شد 

سیر و زنجبیل له شده به همراه پودر فلفل قرمز و نصف ادویه گرم مصالح را به مواد

اضافه می کنیم و کامل هم می زنیم گوجه ها را ریز خرد کرده و داخل ان می ریزیم

کمی مواد را هم می زنیم فلفل سبز و هل را هم اضافه می کنیم وقتی گوجه ها 

له شدند ماست را درون مواد می ریزیم و اجازه می دهیم یک قل بزند

دو لیوان آب جوشیده به ان اضافه می کنیم و در حرارت ملایم دو ساعت بپزد

  سیب زمینی را به 4 قسمت خرد کرده یعنی از وسط

نیم کرده و داخل کمی روغن فقط تفت می دهیم  وقتی گوشتها نرم شدند

سیب زمینی را هم به همراه مقدار مانده ادویه گرم مصالح  اضافه می کنیم

تا نیم ساعت بیشتر بپزد و در انتها مقداری گشنیزتازه خرد نشده روی غذا

می ریزیم

ادویه گرم مصاح  شامل دانه گشنیز و دانه زیره سیاه و سبز , دارچین , هل

بادیان ستاره ای , دانه میخک و فلفل قرمز  و دانه فلفل سیاه که مقداری

از هر کدام روی حرارت بدون روغن بو می دهند بعد آسیاب می کنند و در شیشه

نگه داری می کنند در بعضی از غذا هااستفاده می کنند باعث لاغری و هضم سریع

و نشاط وشادابی می شود البته تند و گرم است از استفاده بی رویه آن هم

باید خورداری کرد هندی ها بیشتر در غذاهای گوشتی و مرغی از آن

استفاده می کنند

نکته: در صورت نداشتن ادویه گرم مصالح از  مقداری پودر زیره و  دانه گشنیز  و ادویه کاری

استفاده شود

این غذا گرم و زمستانی است و طعم تندی دارد

هندی ها به سیب زمینی آلو می گویند

/ 0 نظر / 144 بازدید