لوبیا قاتق ( گیلانی)

 لوبیا هارا به همراه سیر خرد شده با نمک و زردجوبه کمی تفت می دهیم 

 شوید خشک شده را هم اضافه کرده و کامل هم می زنیم  کوجه را به 5 قسمت خرد کرده

و به همراه لوبیا تفت می دهیم  دو لیوان اب جوشیده در لوبیا ریخته وتا با حرارت ملایم

بپزد

وقتی لوبیا ها نرم شده و ابش کم شده یک عدد تخم مرغ هم به ان اضافه می کنیم

نکته: کوجه فرنکی کوجک کافی است

مقدار اب به میزان لوبیا تغیر می کند و از اب سرد استفاده نشود

لوبیا را یک شب خیس داده و بعد از ان بوستش را جدا کنید


/ 0 نظر / 105 بازدید